МАРКЕТИНГ ДИЗАЈН И ДИГИТАЛНИ УСЛУГИ
ПРИЛАГОДЕНИ ЗА МАКЕДОНСКИТЕ БИЗНИСИ

НОСИМЕ МЕЃУНАРОДНИ ИСКУСТВА ВО БРЕНДИРАЊЕ, МАРКЕТИНГ И ДИГИТАЛНИ УСЛУГИ ЗА АМБИЦИОЗНИТЕ БИЗНИСИ МАКЕДОНИЈА

MK 1


Бренд идентитет

• Дизајн на лого и креирање правила за употреба
• Дизајн на визуелни бренд елементи и правила за употреба на истите
• Креирање на целосен систем за визуелен бренд идентитет во бренд бук (brand guideline)
• Графички дизајн на промотивни материјали за печатење
• Дизајн на дигитални бренд елементи и материјали
• Развој на карактер на брендот
• Креирање стил и тон на комуникација
• Креирање приказна за брендот
• Креирање слоган


Цена од: 50 ЕУР

MK 2

Бренд стратегија

• Креирање на бренд стратегија со обучен и сертифициран бренд стратег од престижната Level C тренинг програма на светски познатиот експерт за бренд Marty Neumeier, преку докажано успешна методологија за креирање бренд стратегии на светски познати брендови
• Анализа на постоечка стратегија
• Позиционирање на пазар
• Утврдување уникатна вредност
• Дефинирање сет на принципи и вредности
• Имплементација на бренд стратегија низ сите нивоа во компанијата
• Employer Branding стратегија

Цена од: 300 ЕУР

MK 3

Веб-сајт

• Креирање, развој и дизајн на веб-сајт
• Брз и компатибилен дизајн на веб-сајт прилагоден за десктоп и мобилни уреди
• Креирање, развој и дизајн на веб-сајт за е-трговија (e-commerce)
• Креирање страница (landing page)
Услуги за оптимизација на пребарувачки машини (SEO)

Цена од: 200 ЕУР

MK 4

Социјални медиуми

• Поставување и оптимизација на профили на социјални мрежи
• Креирање на содржина и објавување на социјални платформи (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter,и др.)
• Кампањи за рекламирање на социјални медиуми (ADS)
• Анализа на социјални медиуми и извештаи
• Стратегија и реализација на маркетинг на содржина
• Управување со онлајн репутација

Цена од: 50 ЕУР / месечно

MK 5

Содржина

• Пишување на блог-постови и креирање на содржина за веб-сајт
• Креирање на содржина за социјални медиуми (графика, наслови, видеа)
• Пишување текстови за маркетинг материјали
• Продукција и уредување на видеа

Цена од: 30 ЕУР

MK 6

Поддршка

• Услуги за одржување на веб-сајт
• Редовни ажурирања и проверки на безбедност
• Техничка поддршка за проблеми поврзани со веб-сајт
• Континуирана консултација за прилагодување на маркетинг стратегијата
Цена од: 30 ЕУР / месечно